Ontdek het pure genieten

Prijzen 2019


Wat kost het

Een leuke vakantie hoeft niet duur te zijn. Vanaf € 800,- zit je, al week all inclusive aan boord. Wanneer wij eveneens de vlucht voor je regelen is de totaalprijs, afhankelijk van het seizoen, ca. € 1.150,-.
Wil je een heel schip exclusief voor je eigen gezelschap, dan is dit al mogelijk vanaf 9 personen nog geen € 7000,-.

Met of zonder vlucht

Je hebt de keuze. Zelf de vlucht regelen naar bijvoorbeeld Bodrum en bij Mavi Travel de plaats op het schip reserveren.
Je kan ook via de reisorganisatie Mavi Travel de reis als een compleet pakket boeken inclusief de vlucht vanaf Amsterdam en de transfers naar het schip. Je vakantie begint dan op Schiphol. Deze pakketreis valt dan onder de garantieregelen van het GGTO, dus geen zorgen over je vooruitbetaalde bedragen. Mavi Travel is eveneens aangesloten bij de VvKR.
GGTO VvKR

Reisschema

Vertrek op zaterdagen inschepen om 15:00 uur en ontschepen om 09:30 uur.
Vliegtijden vanaf ca. 3,5 uur, afhankelijk van de gekozen bestemming.


Wat is inbegrepen

Verblijf op het schip in een luxe 2-persoonshut met airconditioning. De schepen zijn voorzien van twee-persoonshutten. Het verblijf in de hut is, bij een single reservering, op indeling naar gelijke sekse (gescheiden bedden). Iedere hut heeft een eigen douche en toilet met warm en koud stromend water. De bedden zijn voorzien van dekens, kussens, lakens en slopen. Verder is inbegrepen een deskundige bemanning, waaronder een kok en een kapitein. Havengelden en belastingen. Schoonmaak. Diesel, water en gebruik van gas. Een bijboot en een kano behoren tevens tot de standaarduitrusting van het schip.


En wat komt er nog bij

Reserveringskosten ad € 25,-
Entreegelden musea etc. Tips voor de bemanning.

Eénpersoonshut

Wens je de tweepersoonshut voor alleengebruik dan is dat mogelijk tegen een toeslag van € 275,- per week. Deze zijn echter beperkt beschikbaar. Vroeg reserveren is daarvoor van groot belang. 

Ik wil reserveren

Ga naar de site van Mavi Travel vindt daar alle verdere informatie en prijzen click hier... 
Mavi Travel